Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Stipfold


Stipfold

Location Tbilisi - Georgia

Facebook linkedin pinterest pinterest

Ethos

Investing creative power in architecture, design and various imaginative projects.

Project sectors

  • Interior Design

Specialist skills

  • Self-Build

Services offered

Full architectural service, Interior design, Feasibility, Concept design, Planning application, Renders & CGIs, Masterplanning

Budget

  • Minimum GBP0
  • Maximum no max

Stipfold

Ecrueve

To make a case for subtle gradations the living room wall is vertically striped.

Stipfold

Nodelic

A simplistic structure of the first six floors is designed with acknowledgment of an overall visual character of this part of the town

Stipfold

Onyxamble

Metal panels are folded around seven angular-shaped cabins. Although they are similarly structured, their arrangement on a slanted field creates an image of a single organism zigzagging across the surface.

Stipfold

Oreste Wine Estate

A road trajectory leading to ORESTE Wine Estate has been altered and a path directs a visitor through a vineyard towards a facade, where two buildings and a connecting bridge beautifully frame distant Alaverdi Monastery.

Stipfold

Slameer

Luxury Duplex in Tbilisi

Stipfold

Vissur

The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure

Stipfold

Slashback

The structure was realized through a bottom-up approach; Forms emerged after deciding how spaces with specific functionalities would be arranged in the house.

Stipfold

Altihut

The hut is located at 3014 meters above the sea level and serves as a resting space for mountaineers and a hotel for guests who want to enjoy nature and some quite time in the mountains.

Stipfold

Batumi Arena

3 days were the time limitation for creating 3 different designs for the stadium, residing at the seaside. Location strongly inspired aesthetics. Models were submitted to the design competition and 3 distinct creative approaches to the project were offered in order to satisfy wide range of aesthetic appetites.

Stipfold

Double N Residence

The apartment overlooks the city and the mountains, and for the outer visual richness to be fully embraced, the windows were enlarged to the wall scale.

Stipfold

InnerEdges

The house is spacious and the interior was designed in a manner, which kept this aspect highlighted: the entrance corridor leads to the large open area, uniting the kitchen, the living room and the dining room

Stipfold

PureLight

The low budget, family house project posed a challenge of conveniently arranging multiple rooms in small area. Pre-reconstruction edges of the walls were toned down, in order to conform to the new, minimalistic aesthetics and letting two colors prevail in the interior was also the part of the concept.